3 katlı hazır pasta tabanı
1 su bardağı vişne suyu
Çilek - böğürtlen - muz - kivi
iç puding için: 2 çorba kaşığı nişasta - 1 çorba kaşığı un - 2 su bardağı süt - 3 çorba kaşığı şeker - yarım paket vanilya - 1 paket toz krem şanti
Pudingi hazırlamak için şanti hariç tüm malzemeleri tencerede karıştırıp ocağa alalım, pişirelim. Soğuttuktan sonra toz haldeki krem şantiyi ekleyip mikserle çırpalım.
dış kreması için: 400 gr hazır sıvı kremayı 4 çorba kaşığı pudra şekeriyle çırpıyoruz. (bunun yerine iki paket krem şantiyi hazırlayıp pastanızı süsleyebilirsiniz.)
Pasta tabanlarından birini tabağa alıp, vişne suyuyla ıslatıyoruz. İç pudingten sürüp 2. kata da aynı işlemiş uyguluyoruz, bir miktar çilek dizip son katı kapatıyoruz. Yine ıslattıktan sonra krem şantiyle pastamızı incecik sıvıyoruz ve meyveleri diziyoruz. Arta kalan bol miktarda kremayı da süslemek için kullanıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder