4 adet büyük patates
1 su bardağı garnitür
konserve mısır (istenilen miktarda)
3/4 su bardağı mayonez
3 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tereyağı
tuz
1 su bardağı garnitür
konserve mısır (istenilen miktarda)
3/4 su bardağı mayonez
3 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tereyağı
tuz
Patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyuyoruz ve püre haline getiriyoruz.
Tuz ve tereyağını ekleyip karıştırıyoruz ardından strec filmin üstüne püreyi genişçe yayıyoruz.
Bir kapta önceden harmanladığımız suyu iyice süzülmüş garnitür ile mısır, mayonez, yoğurt ve tuzu pürenin üstüne yayıyoruz ve püreyi streç film yardımıyla rulo şeklinde sarıyoruz. Buzdolabında bir süre kendine gelmesi için bekletiyoruz.
Dolaptan çıkarıp dilimleyerek servis tabaklarına alıyoruz.
Tuz ve tereyağını ekleyip karıştırıyoruz ardından strec filmin üstüne püreyi genişçe yayıyoruz.
Bir kapta önceden harmanladığımız suyu iyice süzülmüş garnitür ile mısır, mayonez, yoğurt ve tuzu pürenin üstüne yayıyoruz ve püreyi streç film yardımıyla rulo şeklinde sarıyoruz. Buzdolabında bir süre kendine gelmesi için bekletiyoruz.
Dolaptan çıkarıp dilimleyerek servis tabaklarına alıyoruz.
1 yorum:
Aslında bildiğimiz tat ama bencede yaptıklarımızı sunum cazibeli hale getiriyor.Çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Sunumunuz sizinde iç açıcı.Sitenizi ekliyorum.
Başarılar diliyorum.
Yorum Gönder