8/04/2007
Makarnalı pancar Salatası
Yarım paket makarna (haşlanıp suyu süzülmüş)
2 adet haşlanmış pancar
1 çay bardağı konserve mısır
Salam, kaşar peyniri (jülyen doğranmış)
4 adet kornişon turşu
5 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı yoğurt
Makarnayı tencerede haşlayalım.
Ayrı bir yerde de pancarların kabuklarını soyup haşlamaya bırakalım
Pişmiş makarnanın suyunu süzüp bir kaba aktaralım.
Pancarları da süzelim ve soğuduktan sonra kabın içine dilimleyelim.
Makarnayı, pancarları, mısırı, salam ve kaşar peynirini, mayonez ve yoğurdu harmanlayalım biraz tuz ekleyelim. Servis tabağına alalım.
İşte bu kadar.. Afiyet Olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder