1/05/2008
Kolay ve Hafif sütlü Pasta
Tavuk Göğsü için:
3 kahve fincanı un
100 gr margarin
1 litre süt
1 su bardağı tozşeker
1 p vanilya
Çikolatalı sos için:
200 gr hazır sıvı krema
100 gr bitter ya da sütlü çikolata
Tavuk göğsünün hazırlanışı: Margarin ile un teflon tencerede kavrulur. Kokusu çıkınca süt, şeker ve vanilya eklenir ve sürekli karıştırılarak kıvama gelmesi beklenir. Kaynamaya başlayınca ocaktan alınır. Borcama dökülür.
Sos için: Çikolata benmari usulü eritilir ve krema ile karıştırılır..Borcamdaki tavuk göğsünün üzerine boşaltılır. Ilıdığı zaman buzdolabına kaldırılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]windows vista theme for xp, [url=http://firgonbares.net/]academic discount software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] vista home premium oem software college software discounts
buy pos software [url=http://firgonbares.net/]coreldraw graphics suite x4 keygens[/url] should i buy dreamweaver
[url=http://firgonbares.net/]filemaker pro migration[/url] buy microsoft software
[url=http://firgonbares.net/]Suite 3[/url] microsoft software drivers
buy dreamweaver cs4 [url=http://firgonbares.net/]office 2003 service pack[/b]
Yorum Gönder