6/01/2008
Milföy Pastası
400 gr milföy hamuru
1 adet yumurta
2,5 su bardağı süt
1/2 çay bardağı şeker
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
pudra şekeri ve toz fıstık (üst süslemesi için)
Milföyleri bir tepsiye dizip 220 derece fırında pembeleşene kadar pişirelim.
Yumurta, süt, şeker, un karışımını bir tencerede karıştırarak ocağa alalım ve koyulaşmasını bekleyelim, vanilyayı ekleyip bir kenarda soğumaya bırakalım.
Fırından çıkan milföy hamurlarının aralarına puding sürerek, bisküvili pasta yapar gibi üst üste dizelim. En üst kat hamuru da kapatıp pudra şekeri ve toz fıstık serpelim. Kare şeklinde dilimleyerek, buzdolabında biraz beklettikten sonra taze iken servis yapalım.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder