8/21/2007
:..Klasik Pasta..:
Klasik pandispanya tarifi için burayı tıklayın. Dilerseniz tarife 2 çorba kaşığı kakao ekleyip çikolatalı yapabilirsiniz( benim gibi. )
puding için gereken malzemeler
1,5 su bardağı süt
1/2 su bardağı su
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı nescafe
2 yemek kaşığı un
üzeri için
1/2 poşet krem şanti
1/2 su bardağı soğuk süt (şanti için)
Bir tencerede pudingi kıvama gelene dek pişiriyoruz. Ocaktan alıyoruz.
Krem şantiyi de soğuk sütle hazırlayıp kenara alıyoruz.
Enlemesine ikiye veya üçe kestiğimiz pandispanyanın her katını döşerken meyve suyu veya sütle ıslatın (sütün içine bir miktar pudra şeker koyarsanız daha iyi olur). Islatılan keklerin üstüne pudingi yayıp en üst katı da kapattıktan sonra krem şantiyi sürüyoruz ve buzdolabına kaldırıyoruz. Servis yapacağımız sırada üzerine bitter çikolata rendeliyoruz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder